Stertil Koni ECOLIFT 60

Intresserad?

Kontakta oss
info@gesab-sweden.se
08 732 29 00

Hydraulisk in-ground saxlyft för tunga fordon. Lyftkapacitet: 27 000 kg. Kräver endast 860 mm monteringsdjup.

Stertil-Koni Scissor ECOLIFT är fordonsindustrins första amerikanska patenterade, extremt grunda, fullhöjds in-ground saxlyft.

Finns i en 2, 3 eller 4-saxkonfiguration, totala lyftkapaciteter på 27t, 40t respektive 54t med 13,5t per sax.

- Endast 860 mm installationsdjup, kostnadseffektiv installation
- Möjlighet att förprogrammera in olika axelavstånd
- Helt slät mot ert verkstadsgolv

Det revolutionerande ebright Smart Control System kombinerar användarvänlighet med maximal visuell information om lyftprocessen.

Den grunda konstruktionen i ECOLIFT har ett djup på bara 1/2 av lyfthöjden. Med ett installationsdjup på bara 0,87 m är ECOLIFT svaret på situationer med berggrund, vattengenomträngning eller instabila markförhållanden.

Installationsdjupet är inte bara extremt lågt, ECOLIFT anländer på plats förmonterad och testad. ECOLIFT är en drop-in / bolt-in design som gör installationen mycket lättsam. ECOLIFT är dessutom det enda återplacerbara in-ground lyft systemet i världen.

Med hjälp av Continuous Recess®-systemet är ECOLIFT designad för att passa fordon med extremt låg markfrigång. Den rörliga saxlyften går under golvnivå var som helst inom räckvidden.

Täckplåtarna är gjorda av anodiserad aluminium och är utrustade med en slitbeständig yta. Skydden kan hantera en hjullast på 6 000 kg såväl som en punktbelastning på 3 400 kg på en 5 x 5 cm kontaktyta, som exempelvis skulle uppstå med en pallbock.

Skydden drivs hydrauliskt med ett inverterat kugghjulssystem som glider på en korrosionsbeständig, självrengörande yta. Ett industriellt beprövat styrsystem, med elektronisk synkronisering, genom att använda realtidsåterkoppling, garanterar smidig och säker drift.

Som standard innehåller styrsystemet en spärr för att begränsa den maximala lyfthöjden. ”ECOLIFT kan levereras i en 2, 3 eller 4-saxkonfiguration. De tillgängliga områdena för ECOLIFT-rörliga lyftaggregat är 3 000, 4 000 och 5 200 mm. Denna flexibilitet möjliggör service av flertalet fordon på lyften inklusive ledade bussar, brand- och räddningsfordon samt fleraxlade lastbilar.”

Stertil-Koni ECOLIFT är ett bra kostnadseffektivt alternativ om du vill ha en in-ground lyft i din verkstad men tycker att andra lyftar är för dyra på grund av höga installationskostnader, då är ECOLIFT det perfekta lösning. ECOLIFT är så mångsidig att om du flyttar din verkstad kan du ta med dig din Stertil-Koni ECOLIFT, till skillnad från de flesta in-ground lyftar som är permanent installerade och inte kan flyttas.

ECOLIFT är utformad med ett robust mekaniskt låssystem, oberoende av hydraulcylindern. Det mekaniska låssystemet är aktivt under hela lyftmomentet. När bilen sänks ner i spärrstegen stöds fordonet helt och hållet utan tryck kvar i det hydrauliska systemet.

De unika lyftaxlarna är tillverkade av 5 cm tjockt, höghållfast stål, vilket ger en enastående nivå av stabilitet och säkerhet.

Intresserad?

Kontakta oss
info@gesab-sweden.se
08 732 29 00

Begär offert Kontakta oss

- Lyftkapacitet: 27 000 kg (13 500 kg / sax)
- Lyfthöjd: 1780 mm
- Monteringsdjup: 860 mm
- Rörelseområdet: 3000/4000/5200 mm
- Minsta axelavstånd: 1830 mm
- Lyfttid: 90 s
- Motor: 2 x 3.7 kw

Kundkorg ›
Kundkorgen är tom
Produkter i din kundkorg:
  • Kundkorgen är tom