Stertil Koni DIAMONDLIFT

Intresserad?

Kontakta oss
info@gesab-sweden.se
08 732 29 00

Hydraulisk in-ground lyft för tunga fordon, 30.000 kg - 64.000 kg.

Artikelnr: 125 31207400EB-US

Den teleskopiska kolvlyften Stertil-Koni DIAMONDLIFT sätter en ny industristandard för tunga in-ground lyftar. DIAMONDLIFT ger dig valet i olika verkstadssituationer. Oavsett om du bygger en ny verkstad, vill renovera eller har svåra byggnadsförhållanden, det finns alltid en Stertil-Koni DIAMONDLIFT som kan konfigureras specifikt för dina omständigheter.

- Mångsidig och platsbesparande
- Maximal innovativ branschsäkerhet
- Brett användningsområde
- Livslångt lågt underhåll
- Biologiskt nedbrytbar olja

DIAMONDLIFT är Stertil-Konis toppmoderna högtrycks teleskopiska kolv in-ground lyft. Optimal flexibilitet, produktivitet, hållbarhet och med miljötänk. DIAMONDLIFT finns i olika konfigurationer med 2,3 eller 4 kolvkonfigurationer och två installationsmodeller: DIAMONDLIFT-kassetten och DIAMONDLIFT-ramen.

Båda modellerna finns i antingen en två-, tre- eller fyra kolvkonfiguration, med en total lyftkapacitet på 30 000 kg upp till 64 000 kg. Lyftkapaciteten på 15 000 kg eller 16 000 per kolv gör DIAMONDLIFT extremt mångsidig.

Det revolutionerande ebright Smart Control System kombinerar användarvänlighet med maximal visuell information om lyftprocessen.

Det gravitationskopplade spärrsystemet möjliggör enkel service och kan nås från golvnivå. Alla styrkomponenter och kraftaggregat är placerade i manövern ovan mark, för att möjliggöra enkel åtkomst för bekvämt underhåll.


Continuous Recess versionen med en bred basram eller kassett rekommenderas för fordon med låg markfrigång, till exempel innerstads elbussar och ledade bussar, förhindrar skador på fordonets underrede. De rörliga kolvarna går under golvnivå var som helst inom lyftområdet.

Stertil-Koni DIAMONDLIFT är den säkraste in-ground lyft som finns tillgänglig för verkstäder. Det standard spärrsystemet har steg om 75 mm med 21 låspositioner från 220 mm vid golvnivå.

Låssystemet kan användas som parkeringssystem. När du sänker lyften i låsposition bär den helt på fordonet, kolvarna är fria från hydraultryck och därför ingen risk för oväntad sänkning.

Ytterligare säkerhetsfunktioner:
- Ultraljudssensorer ger synkronisering i realtid
- Integrerade täckplåtar
- Programmerbar lyfthöjd
- Inga kraftfulla elektriska komponenter i gropen
- Ljud och bild säkerhetsfunktioner ifrån e-Bright manövern
- Valfri avtagbar kabelansluten fjärrkontroll för säker positionering

Rullskydden på den rörliga kolven, för båda DIAMONDLIFT-versionerna är speciellt konstruerade och tillverkade av anodiserat aluminium med en slitbeständig yta. DIAMONDLIFT rullskydd kan hantera en hjullast på 6 000 kg samt en punktbelastning på upp till 3 400 kg på ett kontaktområde 5 cm x 5 cm, perfekt när man använder antingen axelstativ eller växellådslyft.

De horisontellt rörliga kolvarna i DIAMONDLIFT gör det möjligt att lyfta en mängd olika kommersiella fordon.

Intresserad?

Kontakta oss
info@gesab-sweden.se
08 732 29 00

Begär offert Kontakta oss
ARTIKELNR 125 31207400EB-US
MOMS 25 %
TILLVERKARE Stertil Koni
Kundkorg ›
Kundkorgen är tom
Produkter i din kundkorg:
  • Kundkorgen är tom