Verkstadsplanering

Gesab har lång erfarenhet av verkstadsutrustning och service till både personbils och lastvagnsverkstäder.

Vi är stolta över att kunna designa och planera er verkstad som en helhetslösning, från ritbordet till installationen och slutligen till driftsättning ihop med er och er personal.

Vi arbetar med moderna designprogram som producerar korrekta och skalaenliga ritningar. Detta gör att vi kan få fram till exempel: exakt placering av elledningar och avlopp för avrinning. Det är dom små detaljerna som gör att ett helt projekt fortlöper enligt planerna.  

Vi hjälper er gärna med:

- Verkstadsdesign, CAD-ritning, layoutplanering. 
- Projektledning av ditt byggprojekt
- Logistik
- Installation
- Utbildning av personal
- Eftermarknad

Din verkstadsutrustning är en stor investering och en utmanande fråga. Rätt utrustning är lika viktigt vare sig du bygger om eller bygger nytt. Kontakta oss så hjälper vi dig med dina val av verkstadsutrustning och din verkstadsplanering. 

Gesab står för kunskap, kvalité och service. 

Referenser

NYHETER HOS GESAB 2021

Vi har det stora nöjet att presentera ett flertal nya agenturer för den svenska marknaden. Vissa av dom fyller ett hål och andra kompletterar eller ersätter andra produkter. Ett segment som vi saknat utrustning till är bland annat märkesgodkända fyrhjulsmätare, det hålet är nu tilltäppt.
De fina produkter som vi kommer att förse våra kunder med är;

John Bean – Allt runt hjulet. Montering, balans och 4-hjulsmätare. Framför allt så kan vi nu erbjuda godkända maskiner till Volkswagen-gruppens verkstäder samt Mercedes.

Cartec – Bromsprovare och testlanes. Nylansering, har funnits tidigare på den svenska marknaden men har varit borta några år.

Topauto – Oljebytare för automatväxellådor. En produkt som fler o fler verkstäder börjar se som en nödvändighet för att kunna erbjuda full service till sina kunder.

Ctek – Batteriladdare med upp till 120 A, ett måste vid fordonsdiagnos o service

Gys – Induktionvärmare och batteriladdare. Ingen verkstad klarar sig utan.

Peter Winberg
Platschef, Sverige