Verkstadsplanering

Gesab har lång erfarenhet av verkstadsutrustning och service till både personbils och lastvagnsverkstäder.

Vi är stolta över att kunna designa och planera er verkstad som en helhetslösning, från ritbordet till installationen och slutligen till driftsättning ihop med er och er personal.

Vi arbetar med moderna designprogram som producerar korrekta och skalaenliga ritningar. Detta gör att vi kan få fram till exempel: exakt placering av elledningar och avlopp för avrinning. Det är dom små detaljerna som gör att ett helt projekt fortlöper enligt planerna.  

Vi hjälper er gärna med:

- Verkstadsdesign, CAD-ritning, layoutplanering. 
- Projektledning av ditt byggprojekt
- Logistik
- Installation
- Utbildning av personal
- Eftermarknad

Din verkstadsutrustning är en stor investering och en utmanande fråga. Rätt utrustning är lika viktigt vare sig du bygger om eller bygger nytt. Kontakta oss så hjälper vi dig med dina val av verkstadsutrustning och din verkstadsplanering. 

Gesab står för kunskap, kvalité och service. 

Referenser

Gesab, Garage Equipment Service AB, är en del av STG Group med verksamhet i Sverige och Finland. Gesab har mer än 35 års erfarenhet av försäljning, service och installation av verkstadsutrustning som till exempel billyftar, däckmaskiner, fyrhjulsmätare till de professionella bil-, buss och lastbilsverkstäderna samt bilprovningsanläggningar i bägge länderna.       INFO@GESAB-SWEDEN.SE       08-732 29 00