Cookie-inställningar

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och personlig service. Genom att samtycka till användningen av cookies kan vi utveckla en ännu bättre tjänst och tillhandahålla innehåll som är intressant för dig. Du har kontroll över dina cookiepreferenser och kan ändra dem när som helst. Läs mer om våra cookies.

Skip to content

Produkt guider

Publicerat: april 23, 2024 • Lästid: 2 minutes

Verkstadsplanering är grunden för välfungerande utrymmen

För att skapa välfungerande utrymmen behövs en välgjord och högklassig verkstadsplanering, som möjliggör effektiv användning av tillgängliga utrymmen och anläggningar vilket ger ökad produktivitet och lönsamhet. När du planerar verkstaden bör du också tänka på kommande ersättningsinvesteringar (t.ex. byte av modell för fordonslyft) och specifika krav på bottenplattans tjocklek samt placeringen av golvvärmessystem.

När det gäller planering av nya utrymmen eller sanering av gamla utrymmen bör planeringen av anläggningar och inredning göras allra först, innan övrig entreprenadplanering inleds. Det viktigaste är att en fungerande bottenlösning, rätt placerade och dimensionerade fordonslyftar och en vettig planering för hantering av smörjmedel, tryckluftsnätverk och system för avledning av avgaser.

För att säkerställa kvaliteten på bygg-, el- och VVS-planeringen krävs en detaljplanering också för andra delområden, med specifik utrustning för bl.a. däckservice, riktning av däck, tvätt, svetsning, riktning av chassi och ytbehandling, vilket innebär en komplett placeringsritning och detaljerade komponentförteckningar.

Vårt företag har lång erfarenhet av reparationer för både lätta och tunga fordon samt planering av verkstäder, målerier och besiktningsstationer.

Vi är gärna med och förverkligar er egen verkstad, från verkstadsplanering till praktiska installationer och inskolning. Dessutom sköter vi gärna underhåll och kontroll av utrustningen i verkstaden.

Från verkstadsplanering till verkstad

Vi förverkligar nyckelfärdiga helheter och tar fullt ansvar för resultatet.

I verkstadsplaneringen använder vi moderna planeringsprogram som garanterar noggranna och måttriktiga ritningar för alla serviceutrymmen. En fungerande verkstadsplanering säkerställer också framtagningen noggranna bygg-, el- och VVS-planeringar, vilket underlättar ett lyckat genomförande av hela projektet.

Våra tjänster för byggherrar, planerare och entreprenörer:

  • Verkstadsplanering, CAD-rittjänster, anläggningsplanering
  • Anläggningsentreprenad / projektledning
  • Logistik
  • Installation
  • Tester och kontroller för igångkörning
  • Användarskolning
  • Eftermarknadsföring

Anläggningsinvesteringen i en verkstad är ett mycket krävande område och därför är valet av rätt samarbetspartner och rätt utrustning också mycket viktigt. Kontakta oss om du bygger nytt eller sanerar gamla verkstäder.

Tillsammans skapar vi en fungerande verkstad!

Här kan du bekanta dig med våra tidigare projekt

Tillbaka upp