Planering bilprovningsstation

Vi har planerat och designat över 100st bilprovningsstationer i Sverige, Finland och Kurdistan. 

Vi är mycket väl bekanta med de speciella krav och regler som finns och måste följas vid uppbyggnation av en bilprovningsstation. 

Vi optimerar er bilprovningsstation så att ni kan öka flödet genom er station och hjälpa fler kunder per dag. 

All utrustning vi levererar kommer enbart ifrån leverantörer med marknadens högsta kvalité. 

Vi designar bilprovningsstationer enligt våra kunders specifika önskemål och krav. Vi använder enbart vad i våra ögon är de bästa produkter marknaden har att erbjuda.

NYHETER HOS GESAB 2021

Vi har det stora nöjet att presentera ett flertal nya agenturer för den svenska marknaden. Vissa av dom fyller ett hål och andra kompletterar eller ersätter andra produkter. Ett segment som vi saknat utrustning till är bland annat märkesgodkända fyrhjulsmätare, det hålet är nu tilltäppt.
De fina produkter som vi kommer att förse våra kunder med är;

John Bean – Allt runt hjulet. Montering, balans och 4-hjulsmätare. Framför allt så kan vi nu erbjuda godkända maskiner till Volkswagen-gruppens verkstäder samt Mercedes.

Cartec – Bromsprovare och testlanes. Nylansering, har funnits tidigare på den svenska marknaden men har varit borta några år.

Topauto – Oljebytare för automatväxellådor. En produkt som fler o fler verkstäder börjar se som en nödvändighet för att kunna erbjuda full service till sina kunder.

Ctek – Batteriladdare med upp till 120 A, ett måste vid fordonsdiagnos o service

Gys – Induktionvärmare och batteriladdare. Ingen verkstad klarar sig utan.

Peter Winberg
Platschef, Sverige