Planering bilplåt/lackverkstad

En väl fungerande verkstad:

  • Smidigt flöde

  • Maximerad produktivitet

  • Optimala arbetsytor

  • Ingen onödig väntetid för er kund

Moderna lackboxar och torksystem förkortar alla moment i ert vardagliga arbete. Grundarbete, målning och torktid behöver inte ta mer än 70% av den tid ni lägger ner idag.

Kontakta oss redan i designstadiet av din bilplåt/lackverkstad, vi hjälper dig med planering, placering, installation och alla andra frågor som kan uppstå runt ert verkstadsprojekt. 

Leverantörer och produkter vi arbetar med:

Symach - Katalytiskt IR-torksystem

Spanesi - Riktbänkar, preppbänkar, svetsar och digitala mätsystem

Indeco - Verkstadsinredning

 

NYHETER HOS GESAB 2021

Vi har det stora nöjet att presentera ett flertal nya agenturer för den svenska marknaden. Vissa av dom fyller ett hål och andra kompletterar eller ersätter andra produkter. Ett segment som vi saknat utrustning till är bland annat märkesgodkända fyrhjulsmätare, det hålet är nu tilltäppt.
De fina produkter som vi kommer att förse våra kunder med är;

John Bean – Allt runt hjulet. Montering, balans och 4-hjulsmätare. Framför allt så kan vi nu erbjuda godkända maskiner till Volkswagen-gruppens verkstäder samt Mercedes.

Cartec – Bromsprovare och testlanes. Nylansering, har funnits tidigare på den svenska marknaden men har varit borta några år.

Topauto – Oljebytare för automatväxellådor. En produkt som fler o fler verkstäder börjar se som en nödvändighet för att kunna erbjuda full service till sina kunder.

Ctek – Batteriladdare med upp till 120 A, ett måste vid fordonsdiagnos o service

Gys – Induktionvärmare och batteriladdare. Ingen verkstad klarar sig utan.

Peter Winberg
Platschef, Sverige