Professionell verkstadsdesign

Vi hjälper er med design och planering av er verkstad eller bilprovningsstation, från planeringsstadie till driftsättning. Vi kan även ge er personal grundläggande utbildning i er nya verkstadsutrustning. 

Kontakta oss

Verkstadsplanering

Vi designar och planerar verkstäder efter våra kunders behov och önskemål. Hur kan vi hjälpa er från idé till färdig verkstad?

Läs mer

Planering bilprovning

Vi designar bilprovningsstationer enligt våra kunders specifika önskemål och krav. Vi ser det som en självklarthet att enbart erbjuda kvalitativa produkter.

Läs mer

Planering bilplåt/lackverkstad

En rätt utformad verkstadsmiljö minimerar era ställtider och förbättrar verkstadens totalekonomi. Våra produkter är framtagna med den senaste teknologin och med hög miljömedvetenhet.

Läs mer

Gesab, Garage Equipment Service AB, är en del av STG Group med verksamhet i Sverige och Finland. Gesab har mer än 35 års erfarenhet av försäljning, service och installation av verkstadsutrustning som till exempel billyftar, däckmaskiner, fyrhjulsmätare till de professionella bil-, buss och lastbilsverkstäderna samt bilprovningsanläggningar i bägge länderna.       INFO@GESAB-SWEDEN.SE       08-732 29 00