Professionell verkstadsdesign

Vi hjälper er med design och planering av er verkstad eller bilprovningsstation, från planeringsstadie till driftsättning. Vi kan även ge er personal grundläggande utbildning i er nya verkstadsutrustning. 

Kontakta oss

Verkstadsplanering

Vi designar och planerar verkstäder efter våra kunders behov och önskemål. Hur kan vi hjälpa er från idé till färdig verkstad?

Läs mer

Planering bilprovning

Vi designar bilprovningsstationer enligt våra kunders specifika önskemål och krav. Vi ser det som en självklarthet att enbart erbjuda kvalitativa produkter.

Läs mer

Planering bilplåt/lackverkstad

En rätt utformad verkstadsmiljö minimerar era ställtider och förbättrar verkstadens totalekonomi. Våra produkter är framtagna med den senaste teknologin och med hög miljömedvetenhet.

Läs mer

NYHETER HOS GESAB 2021

Vi har det stora nöjet att presentera ett flertal nya agenturer för den svenska marknaden. Vissa av dom fyller ett hål och andra kompletterar eller ersätter andra produkter. Ett segment som vi saknat utrustning till är bland annat märkesgodkända fyrhjulsmätare, det hålet är nu tilltäppt.
De fina produkter som vi kommer att förse våra kunder med är;

John Bean – Allt runt hjulet. Montering, balans och 4-hjulsmätare. Framför allt så kan vi nu erbjuda godkända maskiner till Volkswagen-gruppens verkstäder samt Mercedes.

Cartec – Bromsprovare och testlanes. Nylansering, har funnits tidigare på den svenska marknaden men har varit borta några år.

Topauto – Oljebytare för automatväxellådor. En produkt som fler o fler verkstäder börjar se som en nödvändighet för att kunna erbjuda full service till sina kunder.

Ctek – Batteriladdare med upp till 120 A, ett måste vid fordonsdiagnos o service

Gys – Induktionvärmare och batteriladdare. Ingen verkstad klarar sig utan.

Peter Winberg
Platschef, Sverige