Serviceavtal verkstadsutrustning

De flesta tillverkare rekommenderar att utrustningen servas en gång per år.

Vilka argument finns då för att detta bör utföras?
1. För att kunna fånga upp begynnande fel och på det sättet förhindra oförutsedda stopp.
2. För att få en ökad livslängd.
3. För att skapa förutsättningarna för bättre och säkrare arbetsmiljö.

Varför ha ett avtal istället för att sköta det själv när det är dags?
1. Ni slipper hålla reda på när det är dags för nästa service själva.
2. Ni blir prioriterade före kunder som inte har ett avtal i de fall där ni behöver hjälp utanför servicetillfällena.
3. Ni har alltid 10 % på alla arbets- och resekostnader samt alla reservdelar som ni köper av oss.

Priserna som anges nedan är pris per enhet vid en enstaka service, vid tecknande av serviceavtal så har ni 10 % rabatt på det priset.

Önskas offert för service eller serviceavtal, vänligen fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på:

service@gesab-sweden.se

 

 
Begär offert serviceavtal

PRESSRELEASE

Gesab introducerar NWL, Nussbaum World Lift, på den svenska marknaden

Vi har i många år framgångsrikt levererat fordonslyftar från tyska Nussbaum. De har alltid stått för högsta kvalitet, funktion och innovation. Därför är det ett nöje för oss att presentera NWL för våra kunder. Nussbaum har grundat detta företag med syfte att kunna tillhandahålla fordonslyftar till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Bakgrunden till detta är att de europeiska tillverkarna har tappat marknadsandelar de senaste åren på grund av den ökade priskonkurrensen från utomeuropeiska tillverkare.
Vad man gjort är att satsa på ett sortiment av de absolut vanligaste lyftmodellerna på marknaden. De modeller man valt är 2-pelarlyftar med lyftkapacitet 3 ton – 4,6 ton i både elektromekaniskt och hydrauliskt utförande. Vidare finns även den populära dubbelsaxlyften Jumbo NT 3,5 samt lågyften Sprinter Mobile 3000 med 3,5 ton respektive 3,0 ton lyftkapacitet. Alla dessa lyftar kommer att få ett helt nytt och lägre pris.          De flesta modeller får en prissänkning med 10 – 15 000: -.
NWL erbjuder dessutom bättre och enklare garantiprogram än tidigare. Under första året uppger kunden bara vilka delar som behövs och serienummer på lyften så kommer delarna utan kostnad, inga frågor om vad eller varför. Sedan kan kunden välja att förlänga sin garanti i upp till 20 år mot en extra engångskostnad, med lite andra villkor än under år 1. (kan vara att NWL vill ha delar i retur)
Hur är då detta möjligt – Nussbaum har byggt om sin fabrik, investerat i nya maskiner och tagit fram en ny affärsmodell för NWL, jämfört med Nussbaum:s vanliga produktion. Man har också flyttat all sin övriga produktion, 4-pelarlyftar, saxlyftar o dyl till andra fabriker. Detta gör att de kan producera många fler enheter på samma tid utan att tumma på kvaliteten. Vi, och de andra agenterna i världen, köper också in större volymer för att kunna tillgodose våra kunders behov.
I mitten på januari kommer vi att börja leverera de första lyftarna. Mer information om modeller och priser kommer att finnas på vår hemsida inom kort.

Gesab 19-12-10
Peter Winberg