Garanti

På samtliga produkter gäller av respektive leverantör tillämpad garanti. 

Förlängd garanti:

Vi har en erfaren serviceorganisation som finns över hela Sverige. Köper ni er verkstadsutrustning hos oss och låter våra servicetekniker montera, så kan vi erbjuda förlängd garanti i samband med tecknande av serviceavtal. Det innebär att vi går i god för att de produkter vi installerar kommer att fungera. En trygghet för dig.

Garantihantering:

För en snabb hantering av ditt ärende, ha följande information redo när du kontaktar oss. 

  • Tillverkare/fabrikat
  • Modell
  • Serienummer
  • Inköpsdatum/fakturanummer

E-post: info@gesab-sweden.se

NYHETER HOS GESAB 2021

Vi har det stora nöjet att presentera ett flertal nya agenturer för den svenska marknaden. Vissa av dom fyller ett hål och andra kompletterar eller ersätter andra produkter. Ett segment som vi saknat utrustning till är bland annat märkesgodkända fyrhjulsmätare, det hålet är nu tilltäppt.
De fina produkter som vi kommer att förse våra kunder med är;

John Bean – Allt runt hjulet. Montering, balans och 4-hjulsmätare. Framför allt så kan vi nu erbjuda godkända maskiner till Volkswagen-gruppens verkstäder samt Mercedes.

Cartec – Bromsprovare och testlanes. Nylansering, har funnits tidigare på den svenska marknaden men har varit borta några år.

Topauto – Oljebytare för automatväxellådor. En produkt som fler o fler verkstäder börjar se som en nödvändighet för att kunna erbjuda full service till sina kunder.

Ctek – Batteriladdare med upp till 120 A, ett måste vid fordonsdiagnos o service

Gys – Induktionvärmare och batteriladdare. Ingen verkstad klarar sig utan.

Peter Winberg
Platschef, Sverige