Lämna ett meddelande

* Markerade fält är obligatoriska.

Service

Vi kan med våra egna servicetekniker och utvalda samarbetspartners erbjuda allt från montering och installation till service och serviceavtal av er billyft, däckmaskin, balanseringsmaskin och fyrhjulsmätare. Vår serviceorganisation består enbart av handplockad personal med bred och lång erfarenhet av verkstadsutrustning.

Behöver du reservdelar eller tillbehör till er utrustning så håller vi en hög servicegrad i våra lager - såväl i våra servicebilar som i vårt huvudlager.  

Anpassade serviceavtal

När servade du din verkstadsutrustning senast?

Precis som en bil behöver också verkstadsutrustningen regelbunden service för att en så god funktion som möjligt ska kunna upprätthållas.
Vad händer om hjulinställningsmaskinen börjar ge fel värden, om däckomläggaren eller balansmaskinen slutar att fungera vid första snövädret eller lyften stannar halvvägs?
Räkna på hur mycket oplanerade driftstopp kan kosta i förlorad verkstadstid, så ser du snart hur service och underhåll betalar sig flera gånger om samtidigt som du ökar livslängden på din utrustning.
Hör av er till oss så anpassar vi ett avtal till dig och berättar mer om fördelarna som kommer med att bli en prioriterad kund hos Gesab!

De flesta tillverkare rekommenderar att utrustningen servas en gång per år.

Vilka argument finns då för att detta bör utföras?
1. För att kunna fånga upp begynnande fel och på det sättet förhindra oförutsedda stopp.
2. För att få en ökad livslängd.
3. För att skapa förutsättningarna för bättre och säkrare arbetsmiljö.

Varför ha ett avtal istället för att sköta det själv när det är dags?
1. Ni slipper hålla reda på när det är dags för nästa service själva.
2. Ni blir prioriterade före kunder som inte har ett avtal i de fall där ni behöver hjälp utanför servicetillfällena.
3. Ni har alltid 10 % på alla arbets- och resekostnader samt alla reservdelar som ni köper av oss.

 
Begär offert serviceavtal

Våra experter guidar dig när du behöver stöd eller råd gällande våra produkter på telefonnummer: 08-732 29 00 eller e-post: service@gesab-sweden.se

NYHETER HOS GESAB 2021

Vi har det stora nöjet att presentera ett flertal nya agenturer för den svenska marknaden. Vissa av dom fyller ett hål och andra kompletterar eller ersätter andra produkter. Ett segment som vi saknat utrustning till är bland annat märkesgodkända fyrhjulsmätare, det hålet är nu tilltäppt.
De fina produkter som vi kommer att förse våra kunder med är;

John Bean – Allt runt hjulet. Montering, balans och 4-hjulsmätare. Framför allt så kan vi nu erbjuda godkända maskiner till Volkswagen-gruppens verkstäder samt Mercedes.

Cartec – Bromsprovare och testlanes. Nylansering, har funnits tidigare på den svenska marknaden men har varit borta några år.

Topauto – Oljebytare för automatväxellådor. En produkt som fler o fler verkstäder börjar se som en nödvändighet för att kunna erbjuda full service till sina kunder.

Ctek – Batteriladdare med upp till 120 A, ett måste vid fordonsdiagnos o service

Gys – Induktionvärmare och batteriladdare. Ingen verkstad klarar sig utan.

Peter Winberg
Platschef, Sverige