Lämna ett meddelande

* Markerade fält är obligatoriska.

Service

Vi kan med våra egna servicetekniker och utvalda samarbetspartners erbjuda allt från montering och installation till service och serviceavtal av er billyft, däckmaskin, balanseringsmaskin och fyrhjulsmätare. Vår serviceorganisation består enbart av handplockad personal med bred och lång erfarenhet av verkstadsutrustning.

Behöver du reservdelar eller tillbehör till er utrustning så håller vi en hög servicegrad i våra lager - såväl i våra servicebilar som i vårt huvudlager.  

Anpassade serviceavtal

När servade du din verkstadsutrustning senast?

Precis som en bil behöver också verkstadsutrustningen regelbunden service för att en så god funktion som möjligt ska kunna upprätthållas.
Vad händer om hjulinställningsmaskinen börjar ge fel värden, om däckomläggaren eller balansmaskinen slutar att fungera vid första snövädret eller lyften stannar halvvägs?
Räkna på hur mycket oplanerade driftstopp kan kosta i förlorad verkstadstid, så ser du snart hur service och underhåll betalar sig flera gånger om samtidigt som du ökar livslängden på din utrustning.
Hör av er till oss så anpassar vi ett avtal till dig och berättar mer om fördelarna som kommer med att bli en prioriterad kund hos Gesab!

Våra experter guidar dig när du behöver stöd eller råd gällande våra produkter på telefonnummer: 08-732 29 00 eller e-post: service@gesab-sweden.se

 • Serviceställen
  Rikstäckande servicenät till din tjänst
 • Remotesupport
  Om problem uppstår, kan vi erbjuda snabb vägledning på distans.
 • Garanti
  Garantifrågor och ärenden
 • Installationsvillkor
  Villkor för av kund beställd montering av utrustning
 • Video
  Nedladdningsbart material om företaget och våra produkter

Gesab, Garage Equipment Service AB, är en del av STG Group med verksamhet i Sverige och Finland. Gesab har mer än 35 års erfarenhet av försäljning, service och installation av verkstadsutrustning som till exempel billyftar, däckmaskiner, fyrhjulsmätare till de professionella bil-, buss och lastbilsverkstäderna samt bilprovningsanläggningar i bägge länderna.       INFO@GESAB-SWEDEN.SE       08-732 29 00